[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pomaceea nemiscare ciudata  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

plumbul este unul dntre metalele cu un nivel destul de ridicat de toxicitate , prin urmare nu trebuie sa se gaseasca intr-un acvariu, eventual daca si dupa un clocot frunzulita se incapatineaza sa pluteasca (desii ma indoiesc) ii recomand o pietricica cu care sa o scufunde

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Eu am recomandat pastile pentru sanitari Nu fulgi si granule.Pastilele alea se scufunda si arunci 2-3 rupte in bucatele mici DUPA ce stingi lumina la acvariu(dai mancare in fuctie de cati melci ai,cat sunt de mari,etc).Salata,castravetii,rosiile,dovleceii,morcovii stau foarte bine daca infingi o furculita curata in ele si apoi infingi furculita in pietris.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
nickserr
Junior member

IP:

si cu pastile pt sanitari am incercat...nu pot sa-ti descriu ce prapad fac moly si platy cind le simt...cory sau melcii...in nici un caz nu se pot apropia...iar dupa stingere, cory continua sa colinde, deci nu are cum sa ramana ceva pt melci.
am incercat cu morcovi, iar azi dimineata am gasit o bucata un pic mancata...poate reusesc asa.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

nickserr wrote:iar dupa stingere, cory continua sa colinde, deci nu are cum sa ramana ceva pt melci.

Stai linistit, au si melcii.
Se mai dizolva din pastila, se mai duce prin substrat, au si melcii ce papa.
Si desigur, incearca si cum au spus colegii, cu legume.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Caramela
Junior member

IP:

Eu am tot timpul in acvariu salata si castraveti. Le pun pt pleco si nu le fierb niciodata. Chestia e ca melcilor se pare ca le place foarte mult si cu toate ca plutesc tot timpul, ii mai prind catarati pe ele. In plus se mai hranesc si cu resturi de plante pe care pleco mi le asasineaza. Plus ca am vazut ca daca le dau pestilor un pic mai mult de mancare, pomaceeapraseste toate resturile de pe fund asa ca...nu prea vad cum ar putea sa moara de foame. Ei mananca practic orice.

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: