[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariu nano incepator  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

si chiar nu am vazut manado zburand prin acvariu cum zici tu)

Nisipul Rosu, Malawi 200L
[Email]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Cum zici dumneata, maestre, nu te contrazic

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

cred ca dintre noi 2 maestrul esti tu deci ai putea sa ma contrazici oricand eu mai am de schimbat ape pana o sa ajung la cunostintele tale

[Email]
dariana2015
Junior member

IP:

Lasati ceart? ?i spunetimi ce s? iau s? nu g?sesc gazonul la suprafa?a.da?i un ex bun de substrat fertil ?i unul inert
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Uite cinevade aici de pe forum care a avut un acvariu super mega extra frumos si plantat a folosit Dennerle DeponitMix Professional.

[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Depinde de bugetul tau.
Eu am folosit JBL Aquabasis si Dennerle deponitmix professional pana acum. Multumit de amandoua si mai mult de al doilea.
Insa diferenta de pret este observabila, asa ca tu alegi.
Ma mai gandesc la o chestie, esti incepatoare, asa ca s-ar putea sa fie deocamdata de ajuns aquabasisul, pana iti faci mana si inveti una alta. (pentru ca in caz de un esec datorita lipsei cunostintelor, cum se prea poate si cum am cam patit-o mai toti, sa nu fi pierdut multi bani)
Insa, daca ai fondurile necesare si vrei sa ai "za best", atunci mergi pe deponitmix.

Ca si pietris inert, manado e intr-adevar usor, precum zice nea' Pave si te poti chinui un pic la inceput, pana prinzi smecheria (care nu e chiar o mare smecherie ci o plantare mai adanca).
Eu insa am crescut gazon in manado si a mers fara probleme; dupa ce prinde radacini si se intinde, nu il mai ridica nimeni.
Acum, precum ziceam si in alt post, intervine si chestia de gust; daca iti place, sau nu.
Insa mai ai si alte variante, de la pietrisul de constructii, pana la aquamedic volcanit (daca mai gasesti in tara) sau pietris de la dennerle.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Dennerle crystal quartz (brown) ar fi o alegere buna.

Ca substrat fertil, tot aquabasis iti recomand si eu (e activ si util aprox. 6 luni). Cand mai prinzi experienta, pune Dennerle Deponit mix, are o durata de viata de aprox. 2 ani.

Manado suge, e usor si are o culoare oribila. Am zis!

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
stefanp
Moderator

IP:

dan.pavelescu wrote:
Manado suge, e usor si are o culoare oribila. Am zis!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: