Depinde de bugetul tau.
Eu am folosit JBL Aquabasis si Dennerle deponitmix professional pana acum. Multumit de amandoua si mai mult de al doilea.
Insa diferenta de pret este observabila, asa ca tu alegi.
Ma mai gandesc la o chestie, esti incepatoare, asa ca s-ar putea sa fie deocamdata de ajuns aquabasisul, pana iti faci mana si inveti una alta. (pentru ca in caz de un esec datorita lipsei cunostintelor, cum se prea poate si cum am cam patit-o mai toti, sa nu fi pierdut multi bani)
Insa, daca ai fondurile necesare si vrei sa ai "za best", atunci mergi pe deponitmix.
Ca si pietris inert, manado e intr-adevar usor, precum zice nea' Pave si te poti chinui un pic la inceput, pana prinzi smecheria (care nu e chiar o mare smecherie ci o plantare mai adanca).
Eu insa am crescut gazon in manado si a mers fara probleme; dupa ce prinde radacini si se intinde, nu il mai ridica nimeni.
Acum, precum ziceam si in alt post, intervine si chestia de gust; daca iti place, sau nu.
Insa mai ai si alte variante, de la pietrisul de constructii, pana la aquamedic volcanit (daca mai gasesti in tara) sau pietris de la dennerle.
|