[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
The Art of the Planted Aquarium 2013 Hanover-Germany  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Gabriel
<'))))<
[Avatar]

IP:

Domnilor trebuie sa recunosc.

Oliver Knott nu inceteaza a ma uimi [uneori placut ]
stefanp
Moderator

IP:

Pfuu, ce creveti in pozele alea...
Da' pe meleagurile noastre cam greu de gasit. Foarte greu gasesti crystal red, tiger shrimp (am avut placerea sa-i am si sa-i reproduc) si varianta lor blue (negru n-am vazut sa existe pe la noi), rili, cardinal, snowball si niste babaulti green...Cat atat am vazut la noi in Romanica, iar astia evident se gasesc numa' din cand in cand si doar la crescatori...ca in petshop-uri e trist.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Intrebarea este cat de greu pot fi selectati shrimpii pentru a obtine asa exemplare... se maturizeaza foarte greu.
Am invatat pe pielea mea cum sa tii in viata Sakura dar ... ca sa astepti jumatate de an sa se maturizeze trebuie deja multi ani in spate ...

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Nu stiu ce sa zic, unele acvarii sunt extreeeeeem de "realiste"... ba, as zice ca prea realiste pentru un peisaj natural acvatic. Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa fiu Gica-contra (mai ales ca nu e "specialitatea" mea).

Insa, in toate bazinele expuse, se vede munca si se simte efortul depus...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Lofty wrote:Oare cat or costa?
Totusi, cred ca se pot face lucruri frumoase si cu Red Cherry (hai Sakura) care e accesibil oricui. Habitatul cu alegerea si dimensiunea plantelor si a decorului trebuie sa fie baza si sa puna in valoare crevetele.
Cunosc ceva preturi. Stiu ca o sa para de poveste,dar intelec ca acei creveti aflati in top pot valora in jur de 1000E, in Japonia sunt preturi si maai mari.
Nu ne pune nimeni sa aspiram la asa ceva....pentru ca depinde de clasa, de puritate de selectie.
Apoi un Sakura este exact cum ai zis ceva deosebit.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Cel mai mult imi place primu' acvariu, parca aduce ceva nou .

Poze: smilie ... Poze cu plante
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: