[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
µAmazonia  XML
Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Author Message
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu ma pot abtine sa nu rad de fiecare data cand vad acest topic .La cat de calm il stiam eu pe Stefan,nu ma gandeam la o asemenea "transformare" .

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
stefanp
Moderator

IP:

Pai sunt foarte calm, chiar si in topicul asta, unde e evident ca totusi am tandara oleaca sarita.

Problema e ca mi-e scarba de oamenii de genul. E al doilea care imi face faza asta. Macar de ar avea un pic de sange sa recunoasca. Da' nu, se ascunde si se face ca ploua.
Tipic. Urmeaza sa ma injure si sa ma ameninte ca-mi face nu stiu ce, ca sa completeze panoul.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

mda, e nasoala treaba cu trimisu....si eu am trimis de luni ceva la bucuresti si nici nu am primit raspuns inapoi ce si cum, mai este timp ,asta este riscul, eu am asteptat pe cineva la iesire din brasov cu niste creveti la 2,5-3 cm toti am stat 2 ore in frig acu vreo 3-4 sapt....a venit de la sibiu parca era persoana....ia vazut si auzi ca sunt mici crevetii ca in poze par mai mari :))=)) la dimensiunile astea a zis ca sunt mici ca ei cresc la 5-6 cm :)) am inceput sa rad si iam zis domne eu fac 2 ore pana acasa (am mers cu autobuzu) plus cat am stat aici in frig imi mor....nu ca sunt mici...uite oameni ,de acu nu frate vrei vietati vi acasa nu vrei ..sanatate si doar rambus trimit acesoriile ,dar de laudat userul MihaiM care mia trimis un acvariu fara sa il platesc a spus omu il vezi si porma discutam pretu si iti dau un cont bancar , a avut curaj si incredere ,cale pe care ii multumesc....asadar forumul este o cale de falsitate in ultima vreme,,,

Ai bani, mananci..!!! Nu ai bani, nu ti-e foame...!!!
[ICQ]
Cristi25
Member
[Avatar]

IP:

Asa este tot timpul o sa ai o jena cand trimiti/cumperi cv in privinta calitatii si a banilor dar ce sai faci
in viata e bine sa mai si risti acum nu jucam pe sume mari nu moare nimeni din 10-20 lei dar e vorba
de obrazul omului eu asa ma gandesc.

<-//-> Jurnal Discus 240 litri <-//->
<-//-> Jurnal Nano Shrimp Paradise <-//->
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

da, intradevar daca iei ceva mergi in continuare pe solutia prez4enta, e cel mai nasol cand iei si dupa ce deja e trimis lucru nu mai vrei ,deomarilezi persoana care vinde si porma nu va mai avea curj sa trimita urmatorului client chiar daca el va fii sincer ,asa e si in cazul meu...nu mai duc nimanui...daca ii vrea careva sa vin asa ii ia...

[ICQ]
stefanp
Moderator

IP:

Azi am ridicat coletul returnat. La tine vad ca inca ploua.

Am inteles si ideea, n-ai de gand sa fii barbat. Urla estrogenu-n in tine. Asta e.

Cu toate ca de obicei incerc sa fiu cat mai finut, acum iti urez sa-ti iei lumanari de banii aia.

P.S.: Ia d'aici: http://acvariu.ro/forum/posts/list/22738.page

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

na omule ,te-ai scos ai lumanari de pus in brad acuma )=))

[ICQ]
stefanp
Moderator

IP:

Hop ca l-am vazut online mai inainte. Da' am inteles ca il incurca fusta si a iesit rapid...

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Hop ca l-am vazut online mai inainte.

Doar mosu e vinovat pentru c-a scos optiunea de a sta ascuns pe forum .

Poze: smilie ... Poze cu plante
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cu oameni de genul asta te vei intalni toata viata, totul e sa te feresti cat poti si sa nu pui la suflet. Bineinteles ca cei mai "cruzi" o fura mai repede si mai usor, aia are experiente multe domne si te fraiereste. Ce daca nu mai cumpara de aici, isi face cont in alta parte si mai gaseste oameni de cuvant si bun simt pe care sa-i faca de vreo cativa lei.
[ICQ]
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

sincer,cu ce am gresit de ne-am nascut in ROMANIA????

[ICQ]
EvilYuri
Member

IP:

ca te-ai nascut, dinaia.
In alta ordine de idei, s-au depus banii in seara asta, chiar si mai multi, sa aiba saracul bani de seminte,.
Unii n-au habar ca cateva persoana din tara asta mai si muncesc, sa tina paduchii puturosi traitori din alocatii sociale.
Da, suma era de 14 lei, eu i-am depus 20.
Si da, nu a fost timp deooarece am fost plecat prin tara si nu ai cum sa intrii prin orase cu TIR'u, dar putorile n-au cum sa stie asta.

Deci, ai cei 14 lei, da, pentru 14 lei s-a ca**t pe el, si mai ai si 6 lei de ciunga si seminte.

Si, da, am mai intrat aici, de pe telefon. Dupa cum am spus in ultimul post din topicul asta nu am de gand sa-mi pierd vremea cu spargatori de seminte disperati.

This message was edited 2 times. Last update was at 12/12/2012 21:22:57

Acrit de Romania !!!
stefanp
Moderator

IP:

Ba, a naibii ai fost plecat din tara (fara sa stii ca trebuie sa pleci, pentru ca lunea trecuta ai promis ca pui banii marti sau cel tarziu miercuri) si ai fost atat de ocupat sa faci bani multi incat sa ne tii pe noi astia de parazitam tara, da' ai avut totusi timp sa postezi pe alte forumuri (ca vrei sa cumperi plante si sa-ti pui poze). Pe bune acu', lasa fustele. Fii si tu barbat, chiar daca ti se pare greu.

Iarasi ma intreb, cum ai depus tu banii in seara asta, ca din cate stiu, bancile se inchid la ora 17:00 (chiar daca n-am intrat intr-o banca, rupt de bani cum sunt eu. nu stiu decat barurile unde se sparg seminte). Iar in Branesti unde stai tu, ma indoiesc ca exista carrefour sau mall si e vreo banca deschisa pana mai tarziu.

Ar mai fi varianta unui transfer online, dar asta puteai sa o faci pana acum, deci se exclude.

Mai ales ca (desi poate e surprinzator pentru un spargator de seminte), am online banking si culmea, banii nu prea apar...

Mai este o singura varianta care ar justifica lipsa banilor (inafara de posibilitatea ca minti si acum). Dar te las pe tine sa o prezinti in apararea ta. Sa vedem daca intr-adevar minti, sau mai ai o scuza pana maine cand voi verifica din nou contul.

Si daca intr-adevar ai trimis banii, promit sa-i dau primului om de pe strada, asa ca pentru sanatatea ta ca ai fost om de mare cuvant.

LE:
EvilYuri wrote:pentru 14 lei s-a ca**t pe el

Nu pentru bani (credeam ca am fost destul de clar, dar probabil vrei desenat), ci pentru ca ai fost o muiere nu meriti sa te fi lasat asa.

LE2: Daca tot ai intrat de pe telefon si stiai ca cineva asteapta dupa tine, n-ai putut sa postezi ca esti plecat din tara nu? (ori ai crezut ca poate se stinge treaba si uit) Ba' "prietene", lasa-ne cu vrajeli din astea ieftine.

This message was edited 3 times. Last update was at 12/12/2012 21:41:05

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

E suficient, inchid topicu' aici. Il voi deschide doar in momentu' in care stefanp va confirma primirea banilor.

by koala: Am fost rugat de Stefan sa redeschid topicul...

This message was edited 1 time. Last update was at 13/12/2012 19:45:01

Poze: smilie ... Poze cu plante
stefanp
Moderator

IP:

Multumesc koala.

@"prietenul"
Singurul lucru ce ar fi justificat lipsa banilor de ieri (si eram curios daca stiai cum sa iti prelungesti minciuna), ar fi fost daca ai fi platit printr-un ordin de plata de la alta banca. Moment in care banii ajung a doua zi.

Ghici totusi ce s-a intamplat? Banii NU sunt nici astazi in cont.

Deci nene, cat mai ai tupeu sa minti? Chiar nu iti dai seama cat esti de penibil si in ce hal te faci de cacao?

Eu ma opresc aici, nu mai e nevoie sa trimiti banii. Ai demonstrat ce ai avut de demonstrat. Daca ti-e oarecum ca poate te vede cineva acolo sus, ia si da aia 14 lei unui batran amarat pe strada.

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
stefanp
Moderator

IP:

Prietenas n-a murit. Doar e prea fetita ca sa continue discutia aici si dupa ce l-am vanat pe aquascaping: http://forum.aquascaping.ro/topic/2555-%C2%B5amazonia/ , a zis ca poate se scoate la topicul meu de vanzari: http://acvariu.ro/forum/posts/list/40/21563.page

Aici s-a facut prea tare de ras si probabil de asta nu continua. Intrebarea persista, vrei un ruj? Poate o fustita?

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Go to: