[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pomaceea a depus oua.....  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
mirciulik
Membru de baza
[Avatar]

IP:

salutare. sunt si eu un (ne)fericit posesor al unui sirag de oo de melci. are cam 3-4cm lungime, nu stiu cand a fost depus, l-am vazut de dimineatza.
am cateva intrebari:
1. pot sa despart coconul in 2, de la jumate si jumate s-o arunc? nu vreau sa iasa toti, de fapt nici nu stiu daca vreau sa iasa vreunul.
2. daca nu se poate 1, pot sa-l iau de unde e (pe capacul acvariului) si sa-i pun intr-un bidon?
3. care sunt pestii care mananca nevertebrate? gasisem pe forum, dar am uitat unde
4. pot sa pun sub locul unde e coconul o plasa ca atunci cand ies sa pice in plasa?
5. .... cine vrea melci??
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Daca e proaspat depus, cand vrei sa-l apuci cu degetele o sa se crape, si atunci il dai jos cu un cutit si il arunci. Daca e mai vechiut un pic, se rupe cu totu (caci e intarit) si gata.

1) Daca il rupi in doua, s-ar putea sa ai 50 de puiuti, in loc de 100. Multi si cresc repede
2) In bidon interzis, se sufoca. Trebuie sa fie la aer cu umiditate mare, dar nu in apa.
3) http://youtube.com/watch?v=6o1fw9jtRNc
4) nu stiu daca ei cad pur si simplu, ci mananca membrana oului si ies afara... nu e buna plasa decat poate de jur imprejur.
5) cam nimeni am avut si eu 120 de dat si am dat doar 17.
[WWW]
mirciulik
Membru de baza
[Avatar]

IP:

@viulian, saru-mana pt raspunsuri
. nu cred ca-l rup in doua, dar sper ca voi putea sa-i prind pe toti. nu vreau sa ma umplu de melci
plasa am pus sub coconul ala, e de marimea unui pahar, lipita de geamul acvariului, poate se duc direct in plasa.
3) super-tare, s-ar putea sa am si eu nevoie de un pestisor mancator de melci, daca ma cotropesc melcii. se gasesc si la noi?
yuanyelss
Unripe member

IP:

Atunci incearca cu o piatra de vibrator care pusa in dreptul cuibului de melci la cativa cm dedesupt il va stropii......

cartier engagement rings,cartier jewelry
cheap diamond cartier trinity ring

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: