[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Molly cu ciuperca?  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

Va rog sa ma ajutati in identificarea problemei ce am observat-o la unul din Molly. De doua zile are o pata mica alba si pufoasa, cel putin asa se vede, un pic umflata. Este o ciuperca? Mentionez ca e singurul dintre restul de pesti care prezinta "buba" asta.

Ca si comportament, nu este apatic. Am observat la un moment dat ca s-a frecat de o planta.

Va multumesc in avans pentru raspuns.
stefanp
Moderator

IP:

Vezi aici: http://www.jbl.de/en/online-hospital

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
exp
Member
[Avatar]

IP:

Verde de malachit si temperatura ridicata la 29 sau 30 de grade in acvariu. Sera costapur sau echivalentul de la alta firma. Incearca sa tratezi cat mai repede!
Ai grija, daca ai carbune activ in filtru, sa-l scoti pe perioada tratamentului.
Mult mai important este sa iti dai seama de ce s-a imbolnavit, ce dezechilibru chimic ai in acvariu. Ori ai suprapopulat acvariul, ori nu faci schimburile de apa cum trebuie...
Succes!

It is fear that gives men wings.
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

Va multumesc pentru raspunsuri. Maine cumpar JBl Fungol si incep tratamentul. Explicatia e simpla, am avut acumulare de materie organica. Asta seara am facut schimb de apa si sifonarea substratului.
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

Am inceput tratamentul cu Fungol dupa ce am pus pestele in carantina. Am mai adaugat aprox 4ml si in acvariul mare ca sa nu ma trezesc si cu alti pesti afectati.
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

Tratamentul a functionat, pestele bolnav s-a reintors in acvariul populat si pare ok.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: