Pacat ca nu e cineva care sa identifice viermisorii buclucasi (desi stiu eu pe cineva da' nu-i p'aicea de cateva zile

)
Pana una alta inclin sa cred ca e vorba despre planarii (viermi plati) Platyhelminthes phylum. Abia acum devine relevant faptul ca ai fiert substratul...
Nu cumva hranesti in exces singurul locatar al acvariului tau?
Fa schimburile de apa mentionate iar in cazul in care ai exagerat cumva cu hrana sifoneaza substratul (Planariile sunt deseori un indicator al hranirii excesive). Oricum, daca sunt mici, albi, si se gasesc pe substrat, pe sticla si chiar in masa apei unde inoata oarecum prin zvarcoliri

vor disparea cu siguranta...
Later edit: Inteleg ca esti ingrijorat da' nu posta de 2 ori chiar daca o faci in locuri diferite. Daca cineva cunoaste raspunsul la intrebarile/problemele tale, fi sigur ca iti va sari in ajutor!
Le multumesc profund postpostatorilor furnici si viviparu' ca ma sustin si ma aproba. De maine voi sustine si aproba si eu posturile la obiect si fara tagada ale unora ca sa imi creasca atat cotatia in posturi cat si cea de pe bursa acvaristilor cu renume/experienta!!! Si sa vedeti atunci ce caterinca o sa iasa... oameni buni, nu-i chat... daca nu aveti nimic nou de adaugat sau adnotat la subiect... abtineti-va! Noroc ca v-ati folosit de cuvinte si nu de emoticons...