[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mihai.p
Junior member

IP:

Salut, sunt Mihai din Constanta am 26 ani si sunt absolut nou in acvaristica.

Te vreo 3 luni ma uit pe acest forum si absorb cat mai multa informatie. Ce imi doresc eu este un acvariu de 400 litri, plantat la maxim,
am socotit valoarea acestuia si ma ajunge la 1000 euro, abia am terminat facultatea si inca nu am de munca asa ca acest proiect e pe pauza.

Ieri am facut rost de un acvariu la mana a doua: 130L Juwel Panorama 80 http://www.juwel-aquarium.de/en/panorama335.htm?cat=26&mat=17300
Am o pompa de aer la el, filtru care il voi primi maine si nu stiu ce e.

Pestii ii voi muta dintr-un acvariu vechi (care nu e al meu) in jur de 30 Guppy plus un Cory.

Intrebariile care le am le voi pune la coltul incepatorului.

O seara placuta.
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bun venit Mihai! Mai intai de toate trebuie sa citesti ABC-ul acvaristicii de prin paginile forumului, pentru a evita o tragedie. Aici vei gasi tot ajutorul de care ai nevoie si nu apleca urechea la ,,acvaristii,, din piata (acestia fiind doar mici bisnitari). Oricum, succes cu proiectele tale si de-abia asteptam sa ne surprinzi.

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Ia-o usurel, citeste Ciclul azotului, Ghidul incepatorului, Volumul acvariului si numarul de pesti, cam toate articolele facute Sticky de la Coltul incepatorului. Daca nu le stapanesti pe acestea, se va ivi o mare "tagedie", ca sa citez pe cineva care a postat mai sus.

Forum Index » Despre noi
Go to: