Acum ca am pus in fuctiune casero-reactoarele de denitrificare si reactorul antifosfat zic sa ma linistesc umpic si sa ma abtin sa mai bag mainile in bazin sau in sump
deci sa mai asteptam oleaca, asa cu rabdare
ma rog azi fac o comanda pentru un pieptene (va fi o bucata intreaga cat tot geamul din spate neagra sau albastra ca sa acopere si tevaraia de la BA)
cam asta ar mai fi pentru moment
aaa... si o pompa jebao dc 6000 cica e pe drum - astept sa vina pe weekend
Nu ne arati cum fluidizeaza reactorul ala de antiphos?... si DA, ar cam trebui sa lasi acvariul in pace, o vreme... ca sa poti sa-i observi evolutia.
Daca tot il futi la cap, zilnic, cu tot felu' de modificari, nu vei putea sa-ti dai seama "ce merge / ce nu merge".
koala wrote:Nu ne arati cum fluidizeaza reactorul ala de antiphos?... si DA, ar cam trebui sa lasi acvariul in pace, o vreme... ca sa poti sa-i observi evolutia. Daca tot il futi la cap, zilnic, cu tot felu' de modificari, nu vei putea sa-ti dai seama "ce merge / ce nu merge".
da da, m-am gandit sa fac un filmulet cu plutirea lu' nenea atiphos dar e olecuta dificil pentru ca nivelul de antiphos e chiar la nivelul apei din sump - ceea ce face dificila vizualizarea. (se vede in pozele din postul #160)
tocmai de aceea mi-am propus sa-l las in pace - sa vedem daca am facut bine sau prost ce am facut )
This message was edited 1 time. Last update was at 24/10/2016 10:03:30
E oarecum in regula.
Atat fluidizarea cat si picaturile alea pe care le vad (ala e reactorul de denitrificare?)... daca poti, da fluidizarea un pic mai tare.
koala wrote:E oarecum in regula.
Atat fluidizarea cat si picaturile alea pe care le vad (ala e reactorul de denitrificare?)... daca poti, da fluidizarea un pic mai tare.
oarecum?
ce nu e bine?
voi incerca sa-l dau putin mai tare, pentru ca merge - e acolo un robinet din care se poate regle debitul
problema e ca mai tare imi cam zboara tot antiphosfatul si-l intinde prin sump... mi-ar mai trebui un robinet de... "reglaj fin"