alber wrote:Cainii din rasa asta au in general o fatza care iti inspira mila. Par intotdeauna pusi pe cersit si zici ca sunt oropsitii planetei.
Ba din contra!!!! Sic! Are uneori o fata asa de serioasa, face chiar si niste cute pe frunte cind "cugeta" profund. Daca vezi ce moaca are in momentele acelea, zici ca e cel mai intelept ciine din univers.

Am eu o poza pe undeva, dar nu o gasesc...poate nu e in calculatorul meu, ci in celui care a facut pozele. Trebuie sa scotocesc. Dar daca o gasesc, o arat, ca trebe sa-l vezi. Asta daca nu o sa-l vezi pe viu, ca e mult mai funny.
Si sa stii ca el nu cerseste. Cind vrea ceva, urla. Scurt si la obiect. Ca asa fac copoii, nu de alta. Te baga-n toate groazele.
Pushkatu wrote:Da... roade tot ce prinde mai putin papucii, ca noroc
Cunoastem...Ca fapt divers, curind vom trebui sa remobilam sufrageria. Ca, in afara de masa, altceva n-a scapat de coltii fiarei.

Ce fotolii, ce scaune, ce covor?..Ce-s alea si la ce folosesc ele? Bine ca a ramas televizorul, ca la el n-ajunge. Inca. Ehhh..detalii.
Important e ca il iubim, ca si el s-a atasat de noi si speram sa gasim echilibrul si armonia pe care ne-o dorim.