[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Canistre bune pentru 500l ? (ciclide)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
lacusta77
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare.

Se apropie timpul sa ma intorc in tara si implicit sa-mi fac acvariul mult visat (aprox 500l, ciclide).
Si ca un bun organizator ce sunt, (pacat ca mi-au murit laudatorii si trebuie sa o fac singur ... ), trebuie sa ma apuc de strans jucariile din timp.
Acum vreau parerea voastra, canistrele astea sunt bune ? As lua doua ca ma incanta pretul.
Voi ce ziceti? Ar merge?

Un soldat va lupta mult si din greu pentru o bucatica de pamblica colorata. (Napoleon Bonaparte)
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Pai, zi-ne ce canistre, de unde si ce pret. S-ar putea sa fie mai ieftine la noi...La ciclide canistrele is foarte bune.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Mult success cu proiectu.
Nu-ti recomand canistrele alea, astea sunt mai bune

Acum, lasand gluma la o parte, ce pot sa-ti zic este ca asta e una din dilemele clasice. Dar o sa-ti zic ce am preferat eu: de cat sa iau niste canistre ieftine, si sa am emotii (sa nu curga, sa tina in timp, sa aiba un flow decent etc) am preferat sa iau ceva bine cotat dar la care sa nu am stres. Ceva care sa dureze in timp, pentru ca in final ajungi cam la aceeasi bani. Ori ca iei ceva ieftin si esti nemultumit din prima sau crapa pe parcurs... ori ca iei direct ceva bun care crapa mult mai tarziu. Banii sunt aceeasi.

PS Poate ne spui si ce canistre te tenteaza.

This message was edited 1 time. Last update was at 08/06/2011 15:08:34

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
lacusta77
Junior member
[Avatar]

IP:

Sorry...M-am grabit sa postez si mi-am uitat capul pe undeva...
http://www.amazon.com/AQUATOP-CF-400UV-Canister-Filter/dp/B004GJ43EK/ref=pd_sbs_k_1
Astea sunt inculpatele..

Un soldat va lupta mult si din greu pentru o bucatica de pamblica colorata. (Napoleon Bonaparte)
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

SunSun baby all the way. Vezi ca se gasesc si la noi ieftin.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Da. Sunt chinese stuff. Asta nu inseamna ca sunt rele. Eu zic sa te gandesti bine si sa iei decizia de unul singur. Ca sa nu invinuiesti pe cineva mai tarziu.
Si-ti dau si cazul meu: si eu le-am avut in vizor p-astea (ma rog variantele care se gasesc pe ebay sunsun, jebo etc) si mi-am luat Eheim. Nu am vrut sa risc.
Stiu ca sunt o gramada care le au si nu au probleme deocamdata. Sunt curios insa daca tin 3-4-5 ani. Si mai sunt curios daca dupa cateva servisari nu cumva trebuie unsa, stransa, bricolata vreo garnitura

Gandeste-te bine! Daca bugetul este redus poti incerca. Daca insa vrei doar sa reduci costurile, mai bine nu.

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
lacusta77
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma poate ajuta cineva cu un link de unde as putea cumpara din romania?

Bugetul este cam fix...dar prefer sa cheltui mai multi pe un acvariu mare (pe asta nu pot sa-l schimb dupa 3-4 ani...)

calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Vad ca in linkul pe care l-ai dat pretul e in $. Daca esti in USA, cauta pe ebay-ul lor Eheim 2080 sau Fluval FX 5, doua filtre puternice, numai bune pentru un bazin de 500 l. Si, din cate vad eu, ceva mai ieftine decat in Europa.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
lacusta77
Junior member
[Avatar]

IP:

Sorry, dar nu sunt in state...sunt ceva mai la est...

Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Vezi ca este o persoana in bucuresti , care vinde canistre de genul , daca sunt din america s-ar putea sa ai nevoie de un transformator ceva caci sunt la 120V , iar la noi se foloseste 220V , iar baiatu asta le are alimentate la 220V, eu am cumparat nu demult un model deasta dar mai mic ar avea undeva la 1000l/h si am fost foarte multumit de el , raportul calitate pret este ireprosabil , ele pentru inceput sunt bune, cat o sa te tina in timp o sa te convingi singur daca le testezi . vezi ca sunt modele cu un debit de 2000l/h cu uv , doar ca consuma undeva la 55W +9W cam mult comparativ cu un EHEIM sau JBL greenline, pe care ai da mai mult la inceput dar ti-ai scoate banii in timp .

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: