[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
femela xipho agresiva  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

am in acvariu (120 L) un mascul si 2 femele de xipho, iar una din femele este agresiva cu cealalta, o alearga, o bruscheaza, n-o lasa sa manance, este de neinteles
nici nu stiu cum sa ma descurc cu hranirea lor, pentru ca femela agresiva mananca de sta sa-i plesneasca abdomeniul, iar cealalta nu pare sa apuce sa manance
poveste asta este de cateva saptamani,
nu cred ca sunt inca exemplare mature, pentru ca au cca. 5 cm, presupuns ca mai au de crescut

ce recomandari imi dati?

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

In afara de separare, nu prea vad o alta solutie. Poate doar sa-i treaca in vreo doua trei zile, dar m-as mira. Esti sigur ca ambele femele sunt de Xipho? Sa nu fie una de Platy si atunci s-ar putea sa-si ia bataie.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

femelele sunt la fel (aceeasi forama a corpului si a capului, a inotatoarelor, marime, culoare), sunt din acelea rosu mai intens, iar masculul este mai portocaliu spre transparent
diferenta intre ele esta ca cea agresiva are abdomenul foarte plin, iar cealalta nu (e la silueta)
agresivitatea este de cateva saptamani,
la xipho auzisem ca masculul este cel care streseaza femela, dar la ai mei ...
nu stiu ce are, or fi ca femeile noastre, le-o face placere sa se certe toata ziua
cand ma uit la ei si le urmaresc comportamentul am senzatia ca el (masculul) incearca saracu' sa le desparta, dar nu este prea hotarat, n-o avea curaj destul

[Yahoo!]
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

chestia e ca vreau sa mai cumpar cativa, dar peste cateva zile/saptamani
acuma inca mai sunt la un pic de tratament, am pus niste pastile din alea galbene, la sugestia unui baiat de la un pet-shop, o posibila bacterie ceva

[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: