[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
buna  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ronnyn
Junior member

IP:

Eu sant Andriescu Aurelian
din Bacau si m.am ,,pricopsit,, cu acvariul de la un nepot ce a plecat din tara.Acvariu meu are cam 120 litri..utilat corespunzator.La inceput avea plante astificiale(l.eam aruncat intre timp) acum am plante naturale.2 guppy,,1 tetrazon,2 scalari si 4 zebre.Sa uit si cei 2 pomacea cu hormonii agitati.Am avut mai multi pesti dar nu am stiut ca nu trbuie sa.i hranesc de cate ori trecem prin fata acvariului si de la prea muuulta mancare au murit.Incerc sa ma descurc cu ei,Va salut

This message was edited 1 time. Last update was at 15/12/2010 14:50:12

ronnyn
Junior member

IP:

ronnyn wrote:eu sant Aurelian..sant din Bacau si m.am ,,pricopsit,, cu acvariul de la un nepot ce a plecat din tara.Acvariu meu are cam 120 litri..utilat corespunzator.La inceput avea plante astificiale(l.eam aruncat intre timp) acum am plante naturale.2 guppy,,1 tetrazon,2 scalari si 4 zebre.Sa uit si cei 2 pomacea cu hormonii agitati.Am avut mai multi pesti dar nu am stiut ca nu trbuie sa.i hranesc de cate ori trecem prin fata acvariului si de la prea muuulta mancare au murit.Incerc sa ma descurc cu ei,Va salut
numele meu este Andriescu Aurelian
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit.
Usor usor le rezolvam pe toate

This message was edited 1 time. Last update was at 14/12/2010 21:57:33

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member