La ora actuala gazduiesc un mascul de betta intr-un acvariu de plastic de 10 litri. Dupa ceva timp mi-am dat seama ca e foarte dificila curatarea unui acvariu de plastic, asa ca m-am decis sa il mut intr-un acvariu de sticla.
Noua casa pt betta-ul meu va fi un "cub de avariu" de aproximativ 18 litri, pe care intentionez sa il fac sa semene (macar asa putin) cu un nano acvariu. Si pentru ca crevetii sunt locatarii obisnuiti ai unui nano ma gandeam sa adaug si niste red cherry pe langa beta-ul meu.
Daca a mai incercat cineva sa combine betta cu red cherry l-as ruga sa-mi spuna si mie cum a mers.
axl07 wrote:.... ma gandeam sa adaug si niste red cherry pe langa beta-ul meu.
Daca a mai incercat cineva sa combine betta cu red cherry l-as ruga sa-mi spuna si mie cum a mers.
am incercat eu...a ramas in felul urmator: betta s-a ingrasat groaznic
May I remind you - in this archdiocese, God don't run the bingo
alber spunea intr-un topic ca a tinut dintr-o pura intamplare un betta cu cativa creveti fara sa se lase cu genocid. Din pacate cu alt betta nu a mai mers ... asa ca totul depinde de temperament/noroc. Mai mult ca sigur daca prinde gustul "fructului interzis" vei avea un bettan grasan cum zice cozmin_amr
L.E. am gasit si topicul: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/12478.page#110025
This message was edited 1 time. Last update was at 18/09/2010 01:05:50
Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
Avand in vedere ca betta-ul meu e destul de rotunjor si ca tin la silueta lui, nu o sa-i mai adaug vecini noi numai de dragul de a incerca sa vad daca nu care cumva betta-ul meu este "exceptia"