[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu nou. Ajutor la construit  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
xfx295
Junior member

IP:

Salut. Acesta este primul meu post pe acest forum, si ma bucur ca am gasit un loc unde pot invata multe despre acvaristica si sper ca ma ajutati cu unele lucruri .
Peste 3 saptamani imi ajunge acvariul comandat, care este un Juwel Lido 120 (120l, dar ma gandesc ca stiti modelul), si as dori sa fiu pregatit pe cand ajunge.
Vreau sa fie un acvariu de apa dulce, cu plante frumoase si pesti relativ multi.
Momentan am un acvariu de 50l "home made" cu cativa pesti in el dar nicicum nu imi place cum arata.
As dori ca acest nou acvariu sa fie cat se poate de perfect si pentru asta va cer sa ma ajutati sa-l construiesc.
Desi am acvariu, considerati-ma incepator ca am sa pricep mai bine . Va multumesc anticipat!
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare si bine ai venit.
Stai prin zona si totul va fi ok.

PS. Postul l-am mutat eu, se incadreaza mai bine aici. Despre acvariul cel nou si alte probleme, faci alt topic la Coltul incepatorului

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: