[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pietre de mare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
alexFI
Junior member

IP:

Salut tuturor!
Am tot cautat pe forum lucruri care sa aiba legatura cu acest subiect dar ori nu le-am vazut ori nu stiu unde sa caut. Intrebarea mea e simpla: pot sa pun intr-un acvariu de apa dulce pietre "culese" din marea neagra? Am gasit si in apa si pe plaja unele superbe de o culoare verde-albastruie-gri, ceva de genu, care in apa ar arata superb zic eu. La testul cu otet nu a avut loc nicio reactie, singura problema ramasa este ca aceste pietre au "trait" in apa sarata pana acum. Este vreo metoda prin care pot sa le de-salinizez? 2 saptamani in apa cu schimburi zilnice, sau vreo substanta ceva m-ar putea ajuta? Multumesc mult!
catalin cirstea
Member
[Avatar]

IP:

Este suficient sa le fierbi bine o data,apoi testul cu otet.Care se prezinta bine la test,le poti baga linistit in acvariu.
[Email]
alexFI
Junior member

IP:

multumesc mult pentru raspuns. O sa le fierb bine rau de tot si le voi baga in noul setup

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: