[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sera Co2 tester  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
AOL
Member
[Avatar]

IP:

Am cumparat dIn Ungaria un tester de CO2< facut de SERA. Pe el scrie ca e permanent, dar el nu isi schimba deloc culoarea, ramane aceeasi culoare indiferent de cantitatea de CO2 pe care o introduc in acvariu. A mai folosit cineva acest tester? Sa imi dea niste tipsuri.... Mersi.
AOL
Member
[Avatar]

IP:

Pai la inceput si-o schimba in 1 ora, si apoi trec 2-3 zile si nimic. Cam mare remanenta asta... si pe prospect scrie 30-60 minte. Plus ca pe prospect scrie sa il pun cat mai sus, dar eu cand sifonez acvariu (20% din apa o arunc), nivelul apei scade sub chestia aia de la tester. Sa fie aia o problema?
AOL
Member
[Avatar]

IP:

Ok. Multumesc de sfaturi!
unul
Junior member
[Avatar]

IP:

La mine testerul functioneaza bine, reactivul il schimb doar la o luna. Pe prospect este indicata schimbarea solutiei in momentul in care palesc culorile, desi nici la o luna nu mi se intampla asta. Nu stiu daca ma insel, dar asa am observat ca daca in clopot las sa urce nivelul apei aproximativ la 1/2 din volumul total al recipientului, testerul este mai sensibil. De obicei, dupa schimbarea apei acesta se goleste complet, iar cand se reumple acvariul, apa va urca doar pana la buza recipientului.

believer...
[Yahoo!]
AOL
Member
[Avatar]

IP:

Pai nu aia e problema mea, problema este ca arata OK dupa 1 ora si apoi ramana aceeasi culoare. Si am incercat cu 2 teste. Poate m-or fraierit ungurii....

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: