[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bine v-am gasit !!!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
lacusta77
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare tuturor. Numele meu este Aurel (Lacusta este doar porecla ).
Tin sa precizez ca nu am deloc experienta in domeniul asta, dar am ambitii mari (dupa cum o sa vedeti in continuare).
Deci ce vreau sa fac :
-un acvariu incastrat in perete (interior) cu demensiunile 120x40x60 (asta v-a depinde de decupajul din perete);
-acvariul il voi face pe comanda la un gagiu care face si vinde asa ceva si pana acum nu are nici o planagere;
-filtru extern home made (am vazut un topic pe acest forum - http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/7713.page)
-amenajarea interioara cred ca o sa fie cu plante mici (gen gazon) + pietroaie mare + pesti de card (nu m-am hotarat).
Mentionez ca inca sunt la stadiul de proiect (nici zidul nu l-am taiat).

Dupa cum am mai spus, sunt noob rau in acest domeniu, dar va citesc forumul de zor de aprox. 3 saptamani. Nici nu mi-am inchipuit ca acvaristica este ceva atat de complicat (ciclare, lumina, etc), dar nu ma las descurajat. Cu cat incep sa pricep mai multe cu atat devin mai inversunat....
Mi-am facut cont pe forumul vostru pt ca sunteti printre putinii care nu HUIDUIE noii veniti in acest domeniu si incercati sa-i ajutati, chiar daca noi nu prea intelegem ce limba vorbiti voi (la inceput ).
Ma bucur ca mai exista astfel de oameni (in sociatatea asta de KKT) si sper sa primesc si eu sfaturi dupa ce ma apuc de treaba.

Un soldat va lupta mult si din greu pentru o bucatica de pamblica colorata. (Napoleon Bonaparte)
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Bine ai venit pe forum. Vad ca te ai documentat deja, nu ramane decat sa ne povestesti pasii care urmeaza sa le faci, iar noi sa zicem daca se poate si mai bine.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare si bine ai venit.
Este foarte bine ca mai intai te documentezi, apoi treci la treaba. Citeste cu atentie forumul, baga la cap, dar nu te apuca singur de treaba. Inainte de a lua o hotarare, pune o intrebare, cere parerea.
P.S. Fara comentarii rautacioase la alte adrese, si folosim cuvinte din dictionar, ok?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: