[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme Microrasbora Galaxy  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
vladr76
Junior member

IP:

Buna ziua,

Astazi cand ma uitam in acvariu vad un Microrasbora Galaxy nu mai are aripioara dorsala si ii lipseste si o bucata din corp (arata foarte rau). Mai am 5 bucati si am mai vazut inca pe unul o pata alba, parca ar fi muscati de cineva. In acvariu mai am 2 Labeo (de vreo 5 luni), 2 SAE, 10 neoni, 6 Rasbora si vreo 10 Guppy cu pui cu tot. Pe cel lovit rau de tot, l-am scos si l-am pus in alt acvariu mai mic. De la ce credti ca e? este vreo boala?. De intrat in filtru, nu poate sa intre pentru ca este protejat bine.

Va multumesc
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Este boala,sunt 2 variante:
1- Infectie Bacteriana
2 - Skin Ulcer
am avut si eu un sau 2 exemplare de genul, dar le-am observat prea tarziu din pacate.
Pentru amandoua dupa cum zic cei de la jbl este recomandat furanolul. Preferabil cei care au mai multa experienta cu aceasta boala ar putea sa te ajute mai mult.

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: