[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Femela Gestanta?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
MoDy
Junior member
[Avatar]

IP:

As vrea sa stiu si eu am o femela de platy...
Iar un mascul de xipho tot ii dadea tarcoale...as vrea sa stiu si eu cum pot sa imi dau seama dacaeste gestanta..Se vede prin ea langa burta in partea dinspe coada un punct negru accentuat...
Am mai avut o femela si a nascut in acvariu si traiesc puii 5 la numar..
Ar trebuii sa o scot pacat ca nu pot face poze...
Si mai am si o femela de molly negru numai ca e problema ...la ea este negra punctul este alb :-?
MoDy
Junior member
[Avatar]

IP:

Ca sa nu deschisd altul masculul de xipho incearca cu coada sa atinga femela dar femela nu sta...credeti ca e bine..?
beez
Member
[Avatar]

IP:

se pot incrucisa,asta daca nu iti omoara masculul femela...
MoDy
Junior member
[Avatar]

IP:

Masculul este cel mai mare...si am alti doi pui de xipho care numai ascuns stau...de ies la lumina xipho ii alearga de nu mai pot saracii...Asa mia omorat un peste nebunu ala ;))

Unripe member

IP:

salut am si eu niste intrebari legate de femele xifho.. am o femela care are o pata neagra pe burta de vreo 2 saptamani dar nu este asa grasa....oare o fi gravida??si daca ii sa fie cand trebuie sa o bag in fatatoare?cand ar trebuii sa fete..
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

redrino wrote:cand ar trebuii sa fete..

Cind va vrea Cel de Sus.

Asa intrebare, asa rapuns.

Unripe member

IP:

pai sai fac o poza si sa o trimit ?? ca sati poti da cu parerea?
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

redrino wrote:pai sai fac o poza si sa o trimit ?? ca sati poti da cu parerea?

Hai sa o luam cu inceputul - odata ce te-ai hotarit sa intrii pe acest forum de acvaristica e normal sa te conformezi regulilor "casei" unde tu esti musafir. Asadar, te prezinti mai intii la rubrica Despre noi - nume, prenume, virsta, profesie, localitate -pe care o vei trece si in My Profile , de cind te preocupa acvaristica, experienta in acest domeniu - daca exista; iti prezinti si acvariul cu tot ce include acesta - echipamente, vietati, plante etc.

Problema expusa de tine nu e chiar atit de grava incit raspunsul sa nu sufere aminare. Daca era un peste bolnav, mai intelegeam, dar asa nu ai nici o scuza pentru faptul ca ai postat in topicul altcuiva, topic care nu mai e oricum de actualitate.

Te rog sa te conformezi celor scrise mai sus si abia apoi sa pui poze si sa ceri lamuriri. Asta daca esti cu adevarat interesat de discutiile care se poarta aici si vrei sa ramii alaturi de noi pe viitor.

Forum Index » Vivipari
Go to: