Salutare!
Am un acvariu mic de numai 20 litri si crevetii mei s-au inmultit "ca paduchii", vorba cuiva

Asa ca trebuie sa-i mai raresc, din pacate...
Cei mai multi au pana in 1 cm lungime (pret 2 RON/buc. - probabil vreo 30-40 exemplare disponibile), masculii maturi au cca 1,5 cm (3 RON - 15-20 disponibili) si femelele mature au spre 2 cm (4 RON, daca au si oua 5 RON - vreo 15-20 disponibile). Ii vand doar doritorilor dispusi sa vina personal sa-i preia (Bucuresti, zona Dr. Taberei), si care stiu ce inseamna sa cresti creveti - care-s mai sensibili decat pestii! - sau macar cu experienta in acvaristica (oricum decesele sunt aproape inevitabile dupa transport si stress...). Imi cer scuze dar NU trimit in provincie pentru ca nu detin materialele necesare pentru ambalarea lor (punga permeabila la oxigen etc.) astfel incat sa ajunga vii.
Pot oferi cumparatorilor si sugestii pentru cresterea lor, pui sau bucati de plante (gen Java fern/Windelov, Java moss si altele) precum si ceva mancare speciala cu care-s ei obisnuiti (adica Hikari Crab Cuisine&Sinking Pellets, Dennerle CrustaGran, comprimate de Spirulina si Chlorella 100%, frunze de migdal indian - Catappa - din acestea am si de vanzare la 1,5 RON/frunza etc.).
Va rog sa ma contactati aici, prin mesaje pe topic sau private, cum doriti. Multumesc!