[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu comunitar cyprinidae  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
george_murar
Unripe member

IP:

Am intr-un acvariu plantat de 160 de litri brut(145-150 net) 22 de pesti, cyprinidae: 6 puntius tetrazona, 6 puntius titteya, 5 rasbora, 3 SAE, 2 CAE. Filtru extern e700 JBL, ph 6,7, kh 8. Sunt cumva prea multi pesti in acvariu?
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

nu sunt prea multi, dar eu as scapa de SAE, pt ca se fac prea mari si sunt agitati. as scapa si de CAE, aia sunt chiar agresivi, nu numai agitati, si nici nu mananca alge, spre deosebire de SAE

george_murar
Unripe member

IP:

CAE abia daca ii vad prin bazin, si daca SAE sunt agitati, atunci tetrazonele sau masculii de la titteya ce sa mai zic, ca nu se opresc deloc. Nu prea ma indur sa scap de SAE si CAE pentru ca ii am dintr-un setup mai vechi(si asa de mult m-am chinuit sa-i prind ), iar in privinta cresterii stiu ca se fac in jur de 15 cm chiar si mai mari, dar ai mei s-au oprit pe la 10 cm, si am de mai bine de un an de zile. Probabil si din cauza dimensiunii mai mici a vechiului acvariu, 100 l brut...

Forum Index » Cyprinidae
Go to: