[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
tetrazona se freaca de siliconul din acvariu....  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
GeKi
Junior member

IP:

se joaca tetrazona cand se freaca cu burtile de siliconul din acvariu?
sau depun icre cumva?

de plante si de nisip nu se freaca deloc cu burtile...
catalin cirstea
Member
[Avatar]

IP:

acvariul este ciclat?
[Email]
GeKi
Junior member

IP:

s-a ciclat cu pesti cu tot , am si facut saptamanal schimburi de apa 30% , da am pus apa direct de la robinet.
pestii par sa se joace ca se duc toti cand la un cant al acvariului cand la altul si se dau pe rand cu burtile de silicon.
ma gandesc ca daca aveau paraziti se frecau si de nisip sau de plante. culmea e ca au inceput pe rand doua saptamani s-au dat de o margine, apoi au descoperit treptat inca 2 .
gunner
Junior member

IP:

fa niste teste ... si spune-ne si noua valorile .
GeKi
Junior member

IP:

din pacate n-am hartie pentru ph sau alte posibilitati de testate a apei. am pus in schimb niste sare , o sa vad daca se opresc din frecat. sa nu fie de la ultimul schimb de apa ca inainte nu faceau asa. cam de o saptamana doua au inceput sa se frece. acvariul de 112l este setat de aproximativ 3 luni si e lowtech, n-are filtru si nici aerator. poate lipsa oxigenului sa fie problema? desi nu stau cu capu la suprafata apei.
catalin cirstea
Member
[Avatar]

IP:

postul tau de mai sus spune multe deja despre starea acvariului,incearca totusi sa achizitionezi ceva teste ,macar 5 in 1 de la jbl,sunt mai eftine.
[Email]

Forum Index » Cyprinidae
Go to: