[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Gurami pitic + neon negru ?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
axl07
Member
[Avatar]

IP:

Gurmai pitic (Colisa Laila) si neon negru (Hyphessobrycon Herbertaxelrodi)

Sunt aceste 2 specii compatibile? Am cautat, dar nu am reusit sa gasesc nimic referitor la relatia dintre aceste 2 specii...
In tabelul de la Petco "familiile" lor apar ca si compatibile, dar m-ar interesa compatibilitatea intre aceste 2 specii in particular, daca ma poate ajuta cineva.

This message was edited 1 time. Last update was at 05/01/2010 00:26:28

alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Pai poti face altfel, daca nu gasesti o comparatie stricta intre cele doua specii.
Faci tu comparatia. Te uiti pe goagal dupa ambele specii si vezi ce compatibilitati sunt. Ph, temperatura, duritate. Cam astea ar fi principalele. Si ca sa-ti dau un pont, ambele specii sunt pasnice.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Gourami pitic pasnic? Vezi ca tot din fam Anabantidae face parte, daca asta iti spune ceva. Eu cu o pereche din acestia mi-am inceput adevarata "cariera" de acvarist si m-au umplut de tristete. Masculul a ucis miseleste 3 femele...cu toate ascunzatorile pe care le aveau la dispozitie si cu tot acvariul super plantat. Asa ca pe dumnealui l-am donat - drept pedeapsa - si am trecut pe neoni. Iar satisfactiile au fost mult mai mari. Am avut de toate felurile. Si inca mai am. Sunt pestii mei de suflet. :-)
axl07
Member
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Gourami pitic pasnic? Vezi ca tot din fam Anabantidae face parte, daca asta iti spune ceva. Eu cu o pereche din acestia mi-am inceput adevarata "cariera" de acvarist si m-au umplut de tristete. Masculul a ucis miseleste 3 femele...cu toate ascunzatorile pe care le aveau la dispozitie si cu tot acvariul super plantat. Asa ca pe dumnealui l-am donat - drept pedeapsa - si am trecut pe neoni. Iar satisfactiile au fost mult mai mari. Am avut de toate felurile. Si inca mai am. Sunt pestii mei de suflet. :-)

Eu pe unde m-am uitat pe net la descrierea guramilor pitici se spunea ca sunt pesti pasnici atat la adresa celor de aceeasi specie cat si a celorlati pesti\pestisori. Poate masculul tau avea vreun stramos betta de era asa de rau
Mai este cineva care are sau a avut guramii pitici si poate sa imi spuna daca ai lor se manifesta agresiv?
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

axl07 wrote:
Eu pe unde m-am uitat pe net la descrierea guramilor pitici se spunea ca sunt pesti pasnici atat la adresa celor de aceeasi specie cat si a celorlati pesti\pestisori. Poate masculul tau avea vreun stramos betta de era asa de rau
Mai este cineva care are sau a avut guramii pitici si poate sa imi spuna daca ai lor se manifesta agresiv?

Crede si nu cerceta! Glumesc. Daca tu vrei, iti urez sa ai mai mult noroc decit am avut eu!
axl07
Member
[Avatar]

IP:

pai incerc sa aflu parea altora care au mai avut asa ceva, sa nu imi (mai) iau niste pesti numai pt ca "uite ce frumosi sunt"
dimonty
Member
[Avatar]

IP:

Am si eu gurami pitic si neoni tetra. Se inteleg bine, nu sunt probleme. Dar am mai avut un mascul gurami pitic si a fost haituit in continuu de celalalt pana ce a decedat... Ciupit din toate partile... A fost naspa. Mai bine ia doar unul.
aim icon

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: