[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Prezenta romaneasca in celebra revista de aquascaping Aquajournal  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Ultimul numar al revistei Aquajournal aduce pentru prima oara, Romania, intr o pagina dedicata noua .Mai mult, pe harta Nature Aquarium World apare Romania, alaturi de tari precum: Japonia, China, UK, SUA, Vietnam, etc.
Ca sa nu mai vorbim ca in articol, se face referire la acvariu.ro. Tin sa multumesc tuturor celor ce au facut ca aceasta mare realizare sa fie posibila: George Gogescu- Reef Aquarium, Mosu- acvariu.ro, Sorin aka Intros, ale carui acvarii sunt publicate in revista, echipei Aquajournal.ro, Sandu, Porcu- acvariul PreaMaritului Faraon tronand pe coperta revistei! Imi cer scuze daca am omis pe cineva

image
image
image
image
image

Imaginile apar?in revistei Aquajournal- Aqua Design Amano Co, LTD.

This message was edited 1 time. Last update was at 25/03/2011 11:54:30

fost cesrobis
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Asta DA, mare realizare!... bravo baieti!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Alex.B wrote:Porcu- acvariul PreaMaritului Faraon tronand pe coperta revistei!

M-am scos, am acvariu' pe coperta revistei ....... sint vedeta, acord interviuri intre orele: 17-19, inscrierile intre orele 15-16 .

Felicitari celor implicati .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Pot sa fiu primul? Nu de alta, dar, tare as vrea sa stiu secretul rotalei

fost cesrobis
goldman
Member
[Avatar]

IP:

si eu o sa ajung usor la nivelul acela.

p.s. in anul 2045

bazin:150x50x66 plantat: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15077.page
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

La care nivel?

fost cesrobis
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Si nu sunt membrii ....aar

Ogar batrin dar.... cu miros fin
aurel
Junior member

IP:

felicitari ati deschis un nou drum care de acum va trebui batatorit
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Hei, recunosc poza aia la cafenea...

Da' lipseste ceva: traducerea.
Ce scrie acolo despre romania?

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
Marti
Senior member
[Avatar]

IP:

Buun!

Felicitari tuturor.

setup 1 | setup 2
[WWW]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Aviz amatorilor de japoneza sa ne ajute la descifrat de kanji

fost cesrobis
goldman
Member
[Avatar]

IP:

Alex b.,am tradus:"Colegii nostri din romania,fac acvarii slendide,sunt primii!!!....dar dupa noi!"

bazin:150x50x66 plantat: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15077.page
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Da? ai tradus tu? Tradu totul....acolo unde zice si de acvariu. ro

fost cesrobis
Nagy Attila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Felicitari iubitorilor de plante!

Hai la si mai mare!
[Yahoo!] [ICQ]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Bravos Domnilor. Va rog sa primiti si felicitarile mele pentru aceasta realizare. Realizare a carei importanta nu pot si nici nu vreau sa o masor. Pot doar recunoaste un singur lucru: intr-un final a fost recunoscuta calitatea acvaristicii din Romania, promovata si sustinuta de Reef.ro si acvariu.ro.
Inca odata felicitari tuturor celor implicati si spor la treaba.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Bravo baieti!!! Felicitari din tot sufletul!!
Reef si acvariu.ro se dovedesc a fi demni de tot respectul si de toate laudele nostre. Pentru ca au pus si pun suflet in aceasta pasiune, dau dovada de competenta profesionala si se straduiesc sa ne ofere tot ce e mai nou si mai calitativ in materie de acvaristica.

Felicitari celor ale caror acvarii au ajuns pe coperta revistei. Pentru ca sa ajungi acolo ai nevoie de ceva mai mult decit un bazin, niste pesti, plante si eventual ceva potiuni "magice". Ai nevoie de cunostinte, dragoste pentru frumos, talent, creativitate, stil, experienta. Si pe acestia mai vreau sa ii felicit si pentru ca pe faptul ca sunt acvaristi pasionati, sunt si OAMENI, care nicidata nu au ezitat sa dea un sfat si o indrumare oricui a avut nevoie, au incurajat si au indrumat pe drumul cel bun o multime de acvaristi.

Si nu in ultimul rind, felicitari celor care au contribuit la realizarea aquajournal.ro.
Tudor
Member
[Avatar]

IP:

Felicitari domnilor. Asa cum a fost generatia de aur la fotbal asa sunteti si dumneavoastra generatia de aur a acvaristicii pentru moment. BRAVO!!!
[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

gengiskhan wrote:Hei, recunosc poza aia la cafenea...

Da' lipseste ceva: traducerea.
Ce scrie acolo despre romania?

Mda situatia sta cam asa...
Intr-o buna zi m-am trezit cu telefon de la George.
Am fost rugat sa ma ocup de subiect. Trebuia produs repede un material care sa fie publicat in urmatorul numar al AQUAJOURNAL.
Japonezii erau la al tzanshpelea deadline, riscam sa pierdem oportunitatea de a ne prezenta pasiunea asa cum a fost ea cu bune si rele in Romania...din lipsa de oameni care sa se ocupe de subiect. Nu as fi vrut ca sa apara ca de fiecare data numele Ungariei, Bulgariei, Ukrainei samd...iar noi canci ca deobicei

In ultima perioada stau prost cu timpul in general ..extrem de prost.
Si mai prost atunci cand ai la dispozitie 2-3 zile ca sa faci un material in care trebuiai sa combini informatie de specialitate, istorie locala legata de acvaristica, realizari prezente, discutii despre forum, intalniri de duminica samd cu poze, cu acvarii mai mult sau mai putin reprezentative pentru interesul lor...eventual cateva date despre promovare ADA in Romania.
Totul a fost pe super graba, japonezii aveau task-uri legate de descriere...iar timpul a fost extrem de scurt.
Cumva sper ca am reusit sa le pun pe masa un material cum au dorit ei. Nu stiu...nu am avut reatii dupa.
Avem o varianta in romana a ceea ce banuim sa fie in japoneza acolo in revista(dupa cum banuiti vorbesc japoneza fluent ..deci nu bag mana`n foc ), cum desigur, avem si varianta englezita ce le-a parvenit lor, periata si cu appoiment-ul "doamnei Mosu" ...careia tin sa-i multumesc ca m-a scutit de acest lucru si care in plus a impachetat mult mai literar aceasta versiune decat as fi avut rabdare, probabil pricepere..etc. Oricum nu-i de colo faptul ca a primit materialul si l-a retransmis englezit in cateva ore ca sa fim in termen...termenul limita de send-uire al materialului catre japonezi.

Mosu si-a luat angajamentul ca o sa puna in cel mai scurt timp materialul pe forum. Si luat a fost
Deci daca vreti materialul publicat si in alta limba decat cea japoneza pe care desigur o stapaniti cu totii la fel de bine ca si mine...stiti pe cin` sa-l tocati marunt!
La acvarii m-am oprit asupra a doua variante ...una cu care stiam ca merg la sigur: veti fi observat probabil cateva acvari dealtfel apreciate in repetate randuri de catre cei de la AGA...stiam ca nu dau gres cu ele. Sorine sa traiesti uite ca inca odata ai cules aprecieri!

Cel de al doilea acvariu...cel porcesc , l-am trimis numa de al dracu`...asa sunt eu. Am vrut special sa-l propun catre revista!
In mod teoretic imi facusem treaba pozata doar cu cele ale lui Sorin...
Doar ca, mi-am adus aminte de o anumita discutie purtata pe un alt forum, discutie in care "imputiciunea sa" cum imi place sa-l alint eu pe farao` ducea munca de a lamurii cu diversi bizoni, necesitatea de a face un anumit tip de acvaristica. Am zis ia bre sa vedem cine avea dreptate atunci...Porcu ce promova acvaristica de calitate la talibani sustinand din umbra ideile mele despre modul in care se practica aceasta pasiune la modul corect sau restul latrailor???...
Mis`pare chiar...ca, intr-un final glorios si-a luat ban acolo fara sa reuseasca ... incercand sa discute despre substraturi...un subiect care a dat dureri de cap la romani din vremuri istorice ale forumismului (si asta o cunosc si eu de pe vrema cand in loc de sol de ADA lumea avea alte deziderate) Ca sa zic asa, finutz, cred ca suntem un popor prea emotional si profund patriot ...atat de patriot incat am vrea sa facem acvaristica daca s-ar putea cu argila de Cucuteni. Ca ie a noastra si ne mandrim cu ia.
Daca imi aduc aminte acvariul ala de la care se iscase cearta, zace acstazi pe coperta ADA ...fratioare Porc ca sa zic asa intorcand un pic proverbul...iei un ban...dar stai in fatza
Macar acum nu pot fi acuzat de nimeni ca i-am influetat si pe japonezi cum ca ala ar fi un acvariu reusit ...pentru ca odata predat materialul cu totul(script si poze) ei au ales pozele care ajung sau nu mai departe. In functie de ochiul lor...oblic care percepe altfel decat noi estetica unui acvariu. Asa ca uneori uite ca mai apreciaza si Porc...nu numai sushi
Pe aceleasi principii au fost prezentate si cateva poze de la intalinirile noastre duminicale. Daca nu ma insel astea`s poze facute chiar de tine Radule in cafeneaua noastra draga unde obisnuiam sa-mi beau ceaiul ...banuiesc ca tocmai ritualul ceaiului i-a impresionat pentru ca vad ca la loc de cinste este cescuta de portelan eleganta in care aduce ceaiul aromat dupa ritualul nostru binecunoscut cronometrat cu timer-ul de rigoare

Cam asta e istoria pe scurt si romantzata a materialului puplicat de ADA.
Oricum, Alex multumesc ca ai pus un feedback la ceea ce am produs in sistem de urgenta prin luna ianuarie...de atunci nimeni nu mi-a mai zis nimic despre subiect
Esti singurul care ai suflat ceva...
Ma bucur daca am putut sa pun un pic umarul la promovarea forumului si a acvarisiticii asa cum este ea la noi cu bune...cu rele, dupa cum ne-am priceput si ne-a taiat capu` pe fiecare. Multumesc celor care au apreciat! Sanatate celor care m-au injurat!

This message was edited 10 times. Last update was at 28/03/2011 11:28:04

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:Sorine sa traiesti uite ca inca odata ai cules aprecieri!

Si te-asteptam p-aici cu acvarii si ....... sfaturi .

Sandu wrote:Doar ca, mi-am adus aminte de o anumita discutie purtata pe un alt forum, discutie in care "imputiciunea sa" cum imi place sa-l alint eu pe farao` ducea munca de a lamurii cu diversi bizoni, necesitatea de a face un anumit tip de acvaristica. Am zis ia bre sa vedem cine avea dreptate atunci...Porcu ce promova acvaristica de calitate la talibani sustinand din umbra ideile mele despre modul in care se practica aceasta pasiune la modul corect sau restul latrailor???...

Imi amintesc vremile demult apuse in care incercam sa-i lamuresc pe latrai, vorba ta, le propusesem sa incercam sa ne sustinem parerile cu poze ala realizarilor noastre. Le-am aratat acvariu' asta, ei nimic, doar latraturi de pe margine . Imi mai amintesc si cum imi spuneai sa stau pe ass-u' meu ca n-am cu cine vorbi ....... eu, in naivitatea mea, credeam ca pot convinge macar un acvarist ....... bineinteles ca n-aveam cu cine vorbi, lumea e prea indoctrinata cu invataturile partidului: Terralitu' e o mizerie (mi se pare ca Terralit e si prin acvariile lu' Intros), Profito e bun de aruncat la toaleta, JBL e de categoria a doua (ca paranteza, acvariu' de pe coperta era fertilizat doar cu JBL), fertilizarea ADA e la acelasi nivel cu cea DIY ....... si alte "intelepciuni" d-astea.

Sandu wrote:Mis`pare chiar...ca, intr-un final glorios si-a luat ban acolo fara sa reuseasca ... incercand sa discute despre substraturi...un subiect care a dat dureri de cap la romani din vremuri istorice ale forumismului (si asta o cunosc si eu de pe vrema cand in loc de sol de ADA lumea avea alte deziderate) Ca sa zic asa, finutz, cred ca suntem un popor prea emotional si profund patriot ...atat de patriot incat am vrea sa facem acvaristica daca s-ar putea cu argila de Cucuteni. Ca ie a noastra si ne mandrim cu ea.
Daca imi aduc aminte acvariul ala de la care se iscase cearta, zace astazi pe coperta ADA ...fratioare Porc ca sa zic asa intorcand un pic proverbul...iei un ban...dar stai in fatza

Geniala asta cu banu' si statu' in fata .
Da, iti amintesti bine, luasem ban atunci, asa mi-a trebuit daca m-am bagat . De ce mi-am consumat eu timpul si energia incercind sa conving de ceva niste oameni indoctrinati la o anume scoala de acvaristica ? Habar n-am. Cu ce mi-e mie mai bine sau mai rau daca unii folosesc cu patriotism argila primita in dar de la stramosi? Cu nimic.

Sandu wrote:Macar acum nu pot fi acuzat de nimeni ca i-am influentat si pe japonezi cum ca ala ar fi un acvariu reusit ...pentru ca odata predat materialul cu totul(script si poze) ei au ales pozele care ajung sau nu mai departe. In functie de ochiul lor...oblic care percepe altfel decat noi estetica unui acvariu. Asa ca uneori uite ca mai apreciaza si Porc...nu numai sushi

Eu sint multumit ca japonezii au apreciat cit de cit acvariu' ala si asta inseamna mai mult decit toate ban-urile si injuraturile primite de la Lorzii Argilelor, Paminturilor Romanesti, ai Apelor Minerale si-ale Sifonului in Acvarii . Parca-parca-mi vine sa mai incerc un acvariu olandez, plin ochi cu plante rosii .......

Sandu wrote:Multumesc celor care au apreciat! Sanatate celor care m-au injurat!

Noi multumim pentru munca depusa sub presiunea timpului si asteptam noi surprize d-astea . Chiar daca n-ai timp .

Poze: smilie ... Poze cu plante
alexdell
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Felicitari tuturor si din partea mea, si de ce nu, la mai mare
Avem si noi cu ce sa ne mandrim

This message was edited 1 time. Last update was at 28/03/2011 15:21:09

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: